QUAIL HILL

Instead of purchasing a new home, this young Orange County family decided to instead use their budget to transform their townhome into a fully customized space that was a much better fit for their personal aesthetic and busy home life. The entire space was remodeled to achieve a relaxed and kid-friendly atmosphere that offered more function and much better use of a tight space. We added additional cabinetry to the dining area in the form of a built-in buffet and created a game and reading space in the upstairs landing by adding a custom built-in bench seat with additional storage below. Proper scale and proportion of furnishings, rugs, and lighting were key to maximize seating and overall function while still maintaining a flow and openness of the space.

 ...................................

A FEW WORDS FROM THE CLIENT

"I met with Brittany and gave her my input. I did not have time to devote to every detail and she took the lead and was able to transform our place on a tight deadline with a great sense of style and creativity. She was nothing but organized, professional, and a joy to work with!!" - M. Buchen